Stubbfräsning Arboga

Vi utför Stubbfräsning i Arboga

Behöver du hjälp med en stubbfräsning i Arboga? Då har du hamnat hos rätt företag. Fräsgubben utför trädgårdsarbeten och stubbfräsning i Arboga för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och kommunen. Vi är vana att arbeta i Arboga och tar oss gärna an stubbfräsningar av olika karaktär.

Hur fungerar en stubbfräsning?

Förr i tiden brukade man själv ta hand om sina stubbar genom att gräva upp stubben och hela rotsystemet. Det är ett enormt tidskrävande arbete och tar ofta mycket energi och kraft. Idag är det vanligare att hyra in en professionell och yrkeskunnig person inom stubbfräsning. Om man hyr in Fräsgubben så utförs stubbfräsningen med riktiga bra maskiner (stubbfräs) och man lämnar sällan ett spår av att man varit där och utfört ett arbete. Allt överblivet flis kan sedan användas till rabatter eller komposter i trädgården. En stubbfräsning är ett effektivt och miljövänligt sätt att bli av med sina stubbar.

Fräsgubben använder sig av maskiner från Vermeer Viking och Husqvarna för stubbfräsning i Arboga. Här får du riktigt bra maskiner och kunnig personal på plats vid din stubbfräsning.

Vad kostar en stubbfräsning i Arboga?

Fräsgubben fräser från 850 kr efter rutavdrag, vilket är ett enormt konkurrenskraftigt och ärligt pris för en stubbfräsning. Det är inte helt ovanligt att andra företag kan ta 1500 kr till 3500 kr per stubbe efter rutavdrag. Var noga med att ta in offerter och jämför priser för att få bästa möjliga stubbfräsning.

Hur räknar man på priset för en stubbfräsning i Arboga?

Det man kollar på först är stubbens diameter och beräknar priset beroende på hur stor din stubbe är. Man kollar även på antalet stubbar – ju fler stubbar som skall ha en stubbfräsning desto bättre pris finns det att tillgå.

Vi rekommenderar dig att skicka in en förfrågan och få ett prisförslag för din stubbfräsning. Du kan skicka in din förfrågan här.

Om dina stubbar står i en svår terräng så kan priset gå upp lite. Man kollar ifall marken är klippig eller stenig, ifall den är det så kan priset gå upp lite eftersom man kan skada maskinerna under stubbfräsningen. Vissa typer av stubbar kan också vara svårare att fräsa bort, vilket kan göra att priset går upp lite. Det finns även stubbar som är lättare, som exempelvis äldre stubbar med synligt rotsystem. En sådan typ av stubbfräsning går ofta snabbare och är lättare för vår personal att genomföra.

Varför ska man anlita Fräsgubben för stubbfräsning i Arboga?

Fräsgubben med personal har lång erfarenhet av att fräsa bort stubbar. Vår personal har gedigen utbildning och arbetar alltid med säkerheten i största fokus. Vi ser till att lämna er stubbfräsning i gott skick och städar alltid efter oss. Vår ambition är att alltid ha nöjda kunder och det är viktigt för oss att få goda referenser för framtida stubbfräsningar i Arboga.

Tack för att du läst vår artikel om stubbfräsning i Arboga. Lämna gärna in en förfrågan så kontaktar vi dig för din stubbfräsning!

Om du hellre önskar att ringa in till oss så går det bra. Du kan även mejla oss på info@frasgubben.se.

Fräsgubben, vi kommer på stubben!