Stubbfräsning Enköping

Vi utför Stubbfräsning i Enköping

Är du i behov av en stubbfräsning i Enköping? Behöver du rådgivning gällande dina stubbar och eventuell stubbfräsning? Då har du hamnat hos rätt trädgårdsfirma. Fräsgubben har många års erfarenhet av stubbfräsning i Enköping. Vi tar gärna emot er förfrågan ifall ni har behov av att få hjälp med stubbarna.

Vad innebär en stubbfräsning?

En stubbfräsning brukar vara vanligt efter man har fällt ett träd och vill bli av med stubben. Förr i tiden kunde man gräva bort stubben själv eller elda upp stubben. Det är enormt tidskrävande och ett tufft jobb. Det är ofta bättre att anlita ett företag som har rätt maskiner och kan fräsa bort stubben. Det är ett effektivt och ett miljövänligt sätt att bli av med stubbarna. Man kan sedan använda all flis för plantering i rabatter eller komposter i sin trädgård.

Hur går en stubbfräsning till?

Man använder sig av en maskin (stubbfräs) där man har en roterande stålskiva med skarpslipade tänder och ett skärhuvud. När själva skivan roterar och trycks mot stubben så fräser skivan ner i stubben och sliter upp den i små bitar (flis). Själva skivan kontrolleras av hydrauliska kolvar som pressar skivan mot din stubbe. 

Fräsgubben använder sig av professionella maskiner från Vermeer Viking och Husqvarna. I vår maskinpark finns det ett gäng olika maskiner som vi använder oss utav beroende på hur grov och stor din stubbe är. Du kan känna dig trygg med att vi utför din stubbfräsning i Enköping på ett säkert och effektivt sätt.

Vad kostar en stubbfräsning i Enköping?

Fräsgubben utgår alltid från 850 kronor efter rutavdrag för stubbfräsning i Enköping. Det är ett enormt bra pris och ärligt pris. Det är inte helt ovanligt att en stubbfräsning kan kosta mellan 1500 kronor till 3500 kronor per stubbe. Se till att ta in prisförslag och jämför priser – vi hoppas givetvis att du anlitar oss för stubbfräsningen i Enköping. Du kan skicka in din förfrågan här.

Varför ska jag anlita Fräsgubben för min stubbfräsning i Enköping?

Fräsgubben har lång och bred erfarenhet av stubbfräsning i Enköping. All vår personal har lång och gedigen utbildning inom stubbfräsning. Vi arbetar alltid med säkra arbeten och ser till att städa ordentligt efter oss. Vår ambition är att våra kunder skall bli nöjda och rekommendera oss till vänner och familj. Vi sätter alltid våra kunder i centrum. Fräsgubben har bra priser och kan utföra stubbfräsning i hela Enköping med omnejd.

Vi använder oss av maskiner från Vermeer Viking och Husqvarna.

Hur kontaktar jag Fräsgubben för stubbfräsning i Enköping?

Om du vill få ett prisförslag eller rådgivning kring din stubbfräsning så går det bra att skicka in en förfrågan, mejla oss eller ringa in till oss. Om du önskar att mejla kan du mejla till info@frasgubben.se. Om du hellre ringer in och pratar med en projektledare så kan du ringa oss på 010-219 50 80. 

Vi hoppas att du anlitar oss för din stubbfräsning i Enköping. Du är varmt välkommen till oss!

Fräsgubben. vi kommer på stubben!