Stubbfräsning Eskilstuna

Vi utför Stubbfräsning i Eskilstuna

Om man nyligen utfört en trädfällning och har ett behov av att ta bort stubbarna. Då har du hamnat hos rätt företag. Vi är Fräsgubben och vi utför stubbfräsning i Eskilstuna med omnejd. Fräsgubben har många års erfarenhet av stubbfräsning och arbetar idag i Eskilstuna och hela Södermanland, Västmanland, Stockholm, Uppsala och Örebro.

Vad är en stubbfräsning?

Förr i tiden brukade man gräva bort en stubbe för hand. Det är ett jättearbete och enormt tidskrävande. För många är tid pengar, därför finns Fräsgubben. Fräsgubben använder sig utav riktigt bra maskiner (stubbfräs) som effektivt och miljövänligt fräser ner stubben och dess rotsystem till botten. Stubbfräsen lämnar bara ett decimeterdjupt hål efter stubben som man sedan kan fylla i med jord och flis. 

Fräsgubben har möjlighet att utföra er stubbfräsning i Eskilstuna med våra maskiner från Vermeer och Husqvarna.

Vad kostar en stubbfräsning i Eskilstuna?

Vanligtvis brukar en stubbfräsning i Eskilstuna ligga på cirka 1500-3000 kronor per stubbe, beroende på storlek och omfattning av stubben. Fräsgubben utgår från 850 kronor efter rutavdrag, vilket är ett enormt ärligt och konkurrenskraftigt pris.

Mät din stubbe

Innan du skickar in din förfrågan för en stubbfräsning i Eskilstuna så rekommenderar Fräsgubben att du mäter din stubbe. Se till att mäta stubben på bredaste stället i marknivå. Kolla även om det finns ytrötter runt stubben som behöver fräsas bort. Om du har möjlighet att frilägga stubben själv så går själva arbetet mycket snabbare när Fräsgubben väl är på plats hos dig i Eskilstuna.  Om din stubbe är högre än 15 cm så bör man även kapa ner den så den blir under 15 cm, om du kan göra detta själv så går arbetet också mycket snabbare när det väl är dags för stubbfräsning.

Varför ska jag anlita Fräsgubben för min stubbfräsning i Eskilstuna?

Fräsgubben har lång erfarenhet av stubbfräsning i Eskilstuna. All vår personal har gedigen utbildning och arbetar ständigt med säkerhet som största fokus. Vi arbetar effektivt och lämnar aldrig en stubbfräsning halvfärdigt. Vi ser alltid till att städa upp efter oss och lämnar din trädgård snyggare än den var innan.

Hos oss kan du även använda rutavdrag. Det kan vara bra att veta.

Hur kontaktar jag Fräsgubben för stubbfräsning i Eskilstuna?

Om du vill komma i kontakt med oss så går det bra att ringa in, mejla eller skicka in via vårt kontaktformulär, du hittar det här. Om du hellre önskar ringa så kan du ringa på 010-219 50 80 eller så mejlar du in till info@frasgubben.se.

Vi utför stubbfräsning i Eskilstuna med omnejd och är inte främmande för att resa en bit för att utföra jobben. 

Fräsgubben önskar dig varmt välkommen och tveka inte på att höra av dig ifall du har några frågor gällande din stubbfräsning i Eskilstuna!

Vi kommer på stubben – Fräsgubben!