Stubbfräsning Hallstahammar

Vi utför Stubbfräsning i Hallstahammar

Bor du i Hallstahammar och är på jakt efter ett företag som kan utföra stubbfräsning? Då har du hamnat på rätt hemsida. Fräsgubben utför stubbfräsning i Hallstahammar med omnejd. Vi har mångårig erfarenhet av dessa typer av arbeten och tar gärna hand om din trädgård och dina stubbar.

Vad är en stubbfräsning?

Det kan ofta vara så att man har ett par stubbar i trädgården som man önskar ta bort och anlägga gräsmatta istället. En stubbfräsning utföres med hjälp av en maskin (stubbfräs) som i sin tur fräser ner hela stubben till grunden och lämnar bara småbitar kvar (flis). Vi ser till att fräsa hela din stubbe och hela rotsystemet så att du verkligen blir av med stubben ordentligt. Hålet efter stubben fyller vi sedan med jord och sedan kan du rulla ut eller så nytt gräs där stubben tidigare stod. Fräsgubben har möjlighet att sköta hela processen och anlägga ny gräsmatta åt dig ifall du önskar det.

Fräsgubben använder sig av maskiner från Vermeer Viking och Husqvarna. Vi har idag 3-4 maskiner i vår maskinpark som vi använder när vi skall utföra stubbfräsning. Hos oss får du en professionell hantering av dina gamla stubbar.

Vad kostar en stubbfräsning i Hallstahammar?

Fräsgubben har absolut bästa pris i Mälardalen. Vi utgår från 850 kronor efter rutavdrag. Ett otroligt ärligt och konkurrenskraftigt pris. Det är inte helt ovanligt att en stubbfräsning i Hallstahammar kan kosta 1500 till 3500 kronor. Priset för en stubbfräsning i Hallstahammar bedöms utefter antal stubbar, stubbdiameter och fräsdjup.

Om du vill ha ett prisförslag för din stubbfräsning i Hallstahammar så är du varmt välkommen att skicka in din förfrågan här. Om du bor utanför Hallstahammar så är det heller inga problem eftersom vi enkelt kan ta med oss maskiner runt om i Mälardalen. 

Fräsgubben erbjuder givetvis rutavdrag för din stubbfräsning. Du kan läsa mer om rutavdrag här.

Varför ska jag anlita Fräsgubben för stubbfräsning i Hallstahammar?

Fräsgubben har som bekant en lång erfarenhet av stubbfräsning i Hallstahammar med omnejd. All vår personal har en god lokalkännedom. Vår personal har gedigen utbildning och många timmar framför stubbfräsen. Fräsgubben lämnar aldrig en stubbfräsning halvfärdigt, vi städar alltid upp efter oss och håller det rent och snyggt i din trädgård. För oss är referenser och nöjda kunder prio nummer ett när vi är ute och gör trädgårdsarbeten.

Vi jobbar alltid efter mottot – 100 % nöjda kunder.

Hur kontaktar jag er för stubbfräsning i Hallstahammar?

Om du är nyfiken på att få ett prisförslag så kan du fylla i vårt kontaktformulär. Om du hellre önskar att ringa in och få lite rådgivning och prata med en av våra handläggare så kan du ringa oss på 010-219 50 80. Vill du hellre mejla oss så kan du mejla in till info@frasgubben.se.

Vi önskar dig varmt välkommen!
Fräsgubben – Vi kommer på stubben!