Stubbfräsning Stockholm

Vi utför Stubbfräsning i Stockholm

Är du på jakt efter att få en stubbfräsning i Stockholm? Då önskar vi dig välkommen till Fräsgubben. Vi utför stubbfräsning i Stockholm med omnejd. Vi har möjlighet att åka runt i hela Stockholm och utföra stubbfräsningar.

Vad är en stubbfräsning?

Efter man gjort en trädfällning så vill man ofta bli av med den kvarvarande stubben. Förr i tiden grävde man upp hela stubben och rotsystemet, vilket är enormt tidskrävande och jobbigt. Nuförtiden använder man sig av en maskin (stubbfräs) och fräser ner stubben och hela rotsystemet. I efterhand kan man använda överblivet flis till att förbättra mark i sin trädgård. Flisen kan planteras i rabatter eller komposter för bästa möjliga användning.

Stubbfräsning är ett otroligt effektivt och miljövänligt sätt att ta bort stubbar och idag använder de flesta en stubbfräsning när det är dags att fräsa bort stubbar i trädgården. 

Fräsgubben har ett brett utbud i maskinparken när det gäller olika typer av maskiner (stubbfräs). I dagsläget kör vi olika stubbfräs från Vermeer och Husqvarna – vilken maskin vi använder oss utav beror lite på vilken storlek stubben har. Vi fraktar och tar med oss rätt stubbfräs för stubbfräsning i Stockholm.

Varför ska man anlita Fräsgubben för stubbfräsning i Stockholm?

Fräsgubben har många års erfarenhet av stubbfräsning och är verksamma runt om i hela Stockholm, Södermanland, Västmanland, Uppsala och Örebro. All vår personal har gedigen utbildning och arbetar med säkerhet som prio ett. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder och vi lämnar aldrig ett jobb halvfärdigt – vi ser till att snygga till efter oss och håller din trädgård i toppskick. 

Om du är nyfiken på att få pris för din stubbfräsning i Stockholm så rekommenderar vi dig att skicka in din förfrågan här. Vi utgår från konkurrenskraftiga 850 kronor ex moms per stubbe. Ett av de bästa priserna i branschen. Passa på att få ett prisförslag av oss!

Stubbfräsning Stockholm

Hur kontaktar man Fräsgubben?

Det är väldigt simpelt. Du skickar du in en förfrågan här. Om du hellre ringer och pratar om din stubbfräsning i Stockholm så kan du ringa oss på 010-219 50 80. Om du väljer att fylla i vårt formulär så tipsar vi om att beskriva dina stubbar så gott du kan och hur många stubbar som du önskar en stubbfräsning på. Det är även bra ifall du kan ange ifall du önskar bortforsling av flis, om du önskar det så löser vi givetvis det. 

Om du inte vill skicka in en förfrågan eller ringa så kan du mejla oss på info@frasgubben.se. Vi svarar alltid skyndsamt på mejl och det är viktigt för oss att hålla en bra service. Vi önskar dig varmt välkommen till Fräsgubben!

För din stubbfräsning i Stockholm – vi kommer på stubben!