Stubbfräsning Strängnäs

Vi utför Stubbfräsning i Strängnäs

När man nyligen utfört en trädfällning och behöver bli av med stubben, då kan man behöva en effektiv stubbfräsning av proffs. Vi önskar dig varmt välkommen till Fräsgubben. Vi utför stubbfräsning i Strängnäs med omnejd.

Fräsgubben är ett företag inom trädgårdsarbeten som utgår från Västerås. Vi utför stubbfräsningar i mellersta Sverige och har möjlighet att fräsa dina stubbar i Strängnäs.

Vad är en stubbfräsning?

Stubbfräsning är ett effektivt och miljövänligt sätt att bli av med sina stubbar. Förr i tiden brukade man gräva upp sin stubbe eller elda upp sin stubbe, vilket tar lång tid och är enormt krävande rent fysiskt. Nu finns det nya metoder med hjälp av en maskin (stubbfräs) så kan man fräsa bort sin stubbe och lämna trädgården som att ingenting hänt.

För att utföra en stubbfräsning så behöver du en maskin som har en roterande stålskiva med skarpslipade tänder. Själva skivan penetrerar stubben och sliter upp den i småbitar (flis). Flisen kan du sedan använda och plantera i rabatten eller i komposten. Det bästa med en stubbfräsning är att man kan lämna trädgården i finare skick än tidigare – eftersom du inte sliter sönder hela gräsmattan. Om du gräver upp din stubbe själv så kan du lätt förstöra gräsmattan eftersom du behöver få bort hela rotsystemet så att stubben inte fortsätter att växa.

Varför ska jag anlita Fräsgubben för min stubbfräsning i Strängnäs?

Fräsgubben har många års erfarenhet av stubbfräsning och utför arbeten runt om i Strängnäs med omnejd. Personalen som jobbar hos oss har rätt utbildning och arbetar alltid med säkerhet som största fokus. Vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder och att få in nya referenser efter utförda stubbfräsningar. Vi städar alltid upp efter oss och lämnar din trädgård i ett fint skick!

Vad kostar en stubbfräsning i Strängnäs?

Hos Fräsgubben får du en riktigt bra stubbfräsning och riktigt bra priser. Vi utgår från 850 kr efter rutavdrag, vilket är ett väldigt bra pris om man jämför med konkurrenterna. Vi tror på att ha ärliga och konkurrenskraftiga priser mot våra kunder. En kund är väldigt mycket värt för oss och vi sätter alltid våra kunder i centrum.

Vi är vana att arbeta med stubbfräsning i Strängnäs och har god lokalkännedom. Lämna gärna en förfrågan om du vill ha rådgivning eller en stubbfräsning utfört hemma hos dig. Vi tar även emot stubbfräsningar ifall du är ett företag, en kommun eller en förening. Vi arbetar mot alla typer av verksamheter och givetvis privatpersoner

Hur kommer jag i kontakt med Fräsgubben angående stubbfräsning i Strängnäs?

Det går bra att kontakta oss via mejl, telefon eller kontaktformulär. Om du önskar att skicka in en förfrågan gällande stubbfräsning i Strängnäs så kan du göra det här. Vill du hellre ringa in till oss så går det givetvis bra, ring oss på 010-219 50 80.

Vill du hellre maila så kan du maila till info@frasgubben.se

Vi önskar dig varmt välkommen till Fräsgubben! Hoppas vi ses i framtiden!