Stubbfräsning Uppsala

Vi utför Stubbfräsning i Uppsala

Är du på jakt efter en stubbfräsning i Uppsala? Då har du hamnat hos rätt företag. Vi på Fräsgubben AB jobbar professionellt med stubbfräsning och har många års erfarenhet av att utföra stubbfräsning runt om i Uppsala med omnejd. Vårt upptagningsområde är väldigt stort och vi utgår från Västerås. Våra stubbfräsningar sker över hela Västmanland, Södermanland, Uppsala, Stockholm och Örebro län.

Vad är en stubbfräsning?

En stubbfräsning är ett sätt att ta bort stubbar som är kvar efter att ett träd fälls. Man använder en typ av stubbfräs/maskin för att fräsa bort stubben och rotsystemet. Förr i tiden brukade man gräva upp stubben och dess rotsystem för hand, men det tog väldigt lång tid och var enormt krävande både för kroppen och rent tidsmässigt.

En stubbfräs har en roterande stålskiva med skarpslipade tänder och ett skärhuvud som roterar och pressar stubben. Stubbfräsen fräser själva stubben i småbitar. 

Att använda sig utav en stubbfräs kräver utbildning och erfarenhet. Fräsgubbens personal har lång erfarenhet och gedigen utbildning för att jobba så säkert som möjligt ute hos kunderna i Uppsala och runt om i Sverige.

Vilka är Fräsgubben?

Fräsgubben är ett företag som jobbar med stubbfräsning i Uppsala och även en del trädbeskärning, trädfällning och trädgårdsanläggning. I huvudsak har man valt att rikta in sig på stubbfräsning eftersom det finns ett stort behov runt om i Sverige att fräsa stubbar. Fräsgubben har även blivit otroligt duktiga på stubbfräsning, så det blir ett naturligt val att satsa mer på den delen i kundernas trädgård.

I Fräsgubben är det 4-5 anställda som jobbar heltid med stubbfräsning i Uppsala. Man siktar även på att bli fler så småningom. Just nu är fokuset att leverera bra stubbfräsning och skapa sig fler nöjda kunder runt om i Uppsala med omnejd.

Hur anlitar man Fräsgubben för en stubbfräsning i Uppsala?

Det är väldigt enkelt. Du skickar in en förfrågan här via vår hemsida. Klicka här.
Sedan beskriver du ditt ärende och antalet stubbar som skall ha en stubbfräsning. Vi kontaktar dig sedan via telefon eller mejl för att bekräfta uppdraget och sedan kommer vi ut till dig och utför stubbfräsningen.

Du betalar sedan för stubbfräsningen på faktura. Vi skickar en faktura till din postadress. Om du har några frågor gällande din stubbfräsning i Uppsala så är du varmt välkommen att höra av dig till Fräsgubben AB. Tack för att du läst vår text och vi hoppas att du blir nöjd!

Vid frågor mejla info@frasgubben.se eller ring oss på 0730-540 430. Tack!