Stubbfräsning Västerås

Vi utför Stubbfräsning i Västerås

När trädfällningen är klar så kommer det givetvis att finnas en stubbe kvar. Stubben vill man gärna ta bort med något som kallas stubbfräsning. En stubbfräsning låter ofta som ett enkelt jobb, men en stubbe kan vara mer än det ögat möter. Det ligger ofta en hel del jobb i en stubbfräsning.

Vi på Fräsgubben AB utför stubbfräsning i hela Västerås och har gjort det i många års tid. Vi använder oss i huvudsak av 2-3 olika stubbfräsar när vi jobbar med stubbfräsning i Västerås. Vi har även möjlighet att ta in andra maskiner i verksamheten och utökar ständigt vår maskinpark.

Här kommer lite information om vår maskinpark och våra maskiner för stubbfräsning i Västerås.

Stubbfräs - Vermeer SC552

Vermeer SC552 är vår maskin som vi använder när vi behöver göra en stubbfräsning som kräver fräsning på upp till 63,5 cm djup. Den klarar även av en stubbhöjd på 70 cm, vilket är riktigt bra. Denna maskin behöver 90 cm vid passage.

Stubbfräs - Husqvarna SG13

Detta är en av våra mindre maskiner som behöver minst 70 cm vid passage. Denna är perfekt vid mindre stubbar och stubbfräsning på tomter i Västerås.

Stubbfräs - Vermeer SC30TX

Detta är vår nyaste maskin och kanske största maskin. Den här stubbfräsen klarar av de flesta stubbfräsningarna vi tar oss an i Västerås. Om du har riktiga grova stubbar som du behöver fräsa bort, då är det den här maskinen vi kommer att ta med oss på uppdraget.

Som ni ser så har vi investerat väl i vår maskinpark och all vår personal har gedigen utbildning för dessa maskiner för att utföra säkra och bra arbeten åt våra kunder.

Vad kostar en stubbfräsning i Västerås?

Priset på en stubbe bestäms utefter stubbens diameter och så även när vi gör stubbfräsning i Västerås. Vi på Fräsgubben AB jobbar från 850 kr efter rutavdrag i Västerås. Vanligtvis kan det skilja sig ordentligt i pris eftersom stubbarna är olika stora, det vill säga olika höjd och djup. Det kan även skilja i pris beroende på vilken maskin som man behöver använda sig utav – det finns ju som vi beskrev större maskiner och mindre maskiner.

Hur stor brukar en vanlig stubbe vara?

En normalstor stubbe brukar i genomsnitt vara ungefär 50-60 centimeter i diameter. Här behöver du se till att mäta stubbens diameter i marknivå för att få rätt mått. 

Om du letar efter ett företag som kan göra professionell stubbfräsning i Västerås så har du hamnat hos rätt firma. Fräsgubben har många års erfarenhet av stubbfräsning och utför gärna din stubbfräsning i Västerås!

Tack för att du läst och kontakta oss gärna här!