Stubbfräsning i Västerås

Ring oss gärna, vi kommer på stubben! 010- 219 50 80

Stubbfräsning

Stubbfräsning är ett effektivt och miljövänligt sätt att bli av med stubbar istället för att gräva upp den. Det material som blir kvar efter fräsningen är en hög med flis som man kan använda till markförbättring på den plats där stubben en gång stod eller i övriga trädgården. Man kan även lägga det i komposten eller rabatter. En uppgrävd stubbe däremot som lämnas på en återvinningsstation räknas som miljöfarligt avfall
Efter fräsning blir det en grop där stubben stått som ni fyller med jord och sedan strör på gräsfrö.
Vi fräser även effektivt bort buskar och häckar. Ingen stubbe är för stor eller för liten för oss att ta bort.
Vi utför stubbfräsning med minsta möjliga åverkan i trädgården då maskinen är bred och fördelar marktrycket bra.
Vill ni ha hjälp med att ta bort flishögen och återställa marken där stubben stått så fixar vi gärna det.
Normal fräsning är 10 – 15 cm under marknivå. Det räcker för att ha gräsmatta eller gångtrafik. Vi utför självklart även djupare fräsning för biltrafik eller nyplanteringar.
Vi har två stubbfräsar en Vermeer SC552 som behöver ett minimum på 90 cm för att ta sig igenom ett trångt passage. Den kan fräsa 63.5 cm djupt vid behov och klarar av en stubb höjd på 70. Vi har även en Husqvarna SG13 som behöver ett minimum på 70 cm för att ta sig igenom ett trångt passage.

Pris Stubbfräsning

Priset utgår ifrån hur många decimeter som stubben mäter i diameter. På bilden ser ni hur vi vill att ni mäter stubben för en rättvis prisbild.
Skriv gärna med i offertförfrågan hur många decimeter dina stubbar är så kan ni snabbt få ett pris på arbetet.