Trädbeskärning Västerås

Vi utför trädbeskärning i Västerås

Träd har i många år varit en viktig del i våra utomhusmiljöer och kan även ha ett ekonomiskt värde. Idag kan många vuxna träd bli upp mot 50-150 år gamla. Det är en stor anledning till att man utför en trädbeskärning. Man vill hålla gamla träd friska och fräscha, samt se till att träden inte utför fara för människor eller hus omkring oss. 

Är du på jakt efter någon som utföra en trädbeskärning i Västerås så har du hamnat rätt.

Hur fungerar en trädbeskärning?

Man brukar beskära olika typer av träd på olika sätt, framför allt för att de skall åldras vackert och samtidigt bära mer frukt av god kvalitet.

Uppbyggnadsbeskärning

Här utför man en trädbeskärning i uppbyggnadsfasen när träden är små och unga. På så sätt kan man bestämma vilka grenar som trädkronan skall byggas upp av.

Underhållsbeskärning

När det handlar om ett äldre träd så vill man ha en balans av det äldre och nyare grenar, därför bör man utföra underhållsbeskärningar på sina träd, så man behåller bra skick och att trädet förbli friskt under många år framöver.

När skall man utföra en trädbeskärning?

Man kan med fördel beskära dom flesta träden under vår/vintern då det är lätt att se vad man skall göra utan alla löven i vägen. Sedan finns det trädsorter som man beskär under något som kallas JAS-perioden – Juli, Augusti eller September som inte tål att man gör det under vintern, som exempel Körsbär, Plommon och Persika som går under samlingsnamnet Stenfrukter.

Vi rekommenderar att man använder sig av en professionell trädbeskärare eller arborist för detta så att trädet inte blir förstört.

Hur kommer jag i kontakt med Fräsgubben för min trädbeskärning i Västerås?

Det är väldigt enkelt. Du kan ringa oss på 010-219 50 80 eller maila oss på info@frasgubben.se. Det går även bra att fylla i vårt kontaktformulär här på sidan, du hittar det här.

Vi besvarar alltid våra kunder i en skyndsam takt och hjälper gärna till med er trädbeskärning i Västerås.

Vad kostar det att utföra en trädbeskärning i Västerås?

Det kan givetvis skilja sig lite beroende på hur stort trädet är och i vilken omfattning man behöver utföra en trädbeskärning. I första hand så räknar vi alltid på uppdraget sedan återkommer vi med prisförslag som ni får ta ställning till. För oss är det viktigt att skicka ut en av våra kunniga personal som får kika på trädet och sedan återkomma med relevant information och ett pris för trädbeskärningen.

Vi ser alltid till att utföra våra arbeten fullt ut och lämnar aldrig ett uppdrag halvfärdigt. Vill ni att vi tar med oss grenarna så ser vi alltid till att städa upp efter oss noggrant. För oss är det viktigt med fina referenser och 100 % nöjda kunder!


Tack för du att du väljer Fräsgubben Träd & Anläggning AB för din trädbeskärning i Västerås!

Kontakta oss