Trädfällning Eskilstuna

Vi utför trädfällning i Eskilstuna

Letar du efter någon som kan utföra en trädfällning i Eskilstuna? Då önskar vi dig varmt välkommen till Fräsgubben. Vi utför säkra trädfällningar med Södermanland som arbetsområde. Om du är nyfiken på att få ett prisförslag för din trädfällning så är du varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss. Du fyller i vårt kontaktformulär här.

Vad är en trädfällning?

En trädfällning är precis som det låter – man fäller ett träd till marken.

Att fälla ett träd är ett av de mest riskabla momenten i trädgård- eller skogsarbete. Här gäller det att planera fällriktningen noggrant och se till att ha fri plats för trädet. Man behöver även använda rätt teknik och säkra eventuella hörn för att ha en ökad kontroll när trädet väl faller till marken.

Anledningen till att man vill utföra en trädfällning kan vara för att ett träd skymmer sikten i trädgården eller att man vill få större insläpp av sol på sin tomt. Det kan även handla om att trädet är gammalt och utgör ett hot för bebyggelse. 

Vi rekommenderar alltid att anlita en professionell firma för din trädfällning. Ett träd kommer med en enorm kraft när det faller till marken, det är inte värt att leka med säkerheten om man är det minsta osäker på hur man utför en säker trädfällning.

Varför ska man anlita Fräsgubben för sin trädfällning i Eskilstuna?

Vi har många års erfarenhet av att fälla träd och har en god lokalkännedom i Eskilstuna och Södermanland. Hos oss får du en professionell trädfällare med gedigen utbildning som utför en säker trädfällning åt dig. Fräsgubben har bra och ärliga priser och lämnar aldrig ett arbete halvfärdigt – vi ser alltid till att städa upp efter oss och vill ni ha bortforsling så löser vi givetvis det också.

Fräsgubben utför även stubbfräsning av stubbar som blir kvar efter en trädfällning. Man kan säga att vi tar hand om hela processen från trädfällning till stubbfräsning. Varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss om du bor i Eskilstuna med omnejd!

Hur kontaktar jag Fräsgubben för min trädfällning i Eskilstuna?

Det går bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär, ringa oss eller maila till oss. Vi besvarar alltid våra kunder i en skyndsam takt.

Om du önskar att maila in gällande din trädfällning i Eskilstuna så kan du maila till info@frasgubben.se. Vill du hellre ringa in till oss så kan du ringa oss på 010-219 50 80. Vårt kontaktformulär hittar du på vår sida, här. 

Tack för att du väljer Fräsgubben för din trädfällning i Eskilstuna!
Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med vårt arbete.

Kontakta oss