Trädfällning Västerås

Vi utför trädfällning i Västerås

Bor du i Västerås och är på jakt efter någon som kan fälla dina träd? Vi önskar dig varmt välkommen till Fräsgubben. Vi utför trädfällning och trädgårdsarbeten runt om i hela Västerås med omnejd. Vi har duktig och utbildad personal som kan utföra din trädfällning i Västerås.

Vad är en trädfällning?

Det är precis som det låter – man fäller ett träd till marken. Det kan handla om träd som står dåligt till eller träd som är en risk för ditt hus eller grannens hus. När man ska fälla ett träd finns det många saker man behöver tänka på. Ett fullvuxet träds vikt skapar en enorm kraft när det faller till marken, därför behöver man vara kunnig och ha rätta utbildningar för att utföra en säker trädfällning. Man måste tänka på att stammen på trädet kan orsaka stora skador på människor och hus. Grenar kan även i fallet riva med sig ledningar och andra konstruktioner. Man behöver därför planera sin trädfällning ordentligt och helst av allt anlita någon som jobbar med professionell trädfällning.

Vem får utföra en trädfällning?

Fräsgubben rekommenderar alltid att om du är det minsta osäker så ska du anlita en professionell trädfällare/arborist. Fräsgubben har som uppgift att arbeta med att fälla träd och har en erfaren personal redo att utföra din trädfällning. Fräsgubben är fullt försäkrade och har ett grundläggande säkerhetstänk under hela trädfällningen. Se till att anlita Fräsgubben om du känner dig osäker på din trädfällning. Vi fixar det åt dig!

Varför ska jag anlita Fräsgubben för min trädfällning i Västerås?

Vi är fullt försäkrade och har en gedigen utbildning för att utföra trädfällning i Västerås och övriga Sverige. Vi har ständigt ett säkerhetstänk med oss på våra trädfällningar och arbetar noggrant och försiktigt. För oss är det viktigt med 100 % nöjda kunder och vi lämnar aldrig en trädfällning halvfärdigt. Vi ser till att slutföra all trädfällning och städar upp efter oss så att trädgården ser ren och fräsch ut. 

Vi åtar oss alla sorters jobb inom trädfällning och tackar sällan nej till trädfällningar. Vi utför allt från trädfällning och sektionsfällningar i Västerås. Vi erbjuder även bortforsling ifall kund önskar det. 

Fräsgubben erbjuder givetvis rutavdrag för ditt trädgårdsarbete. Du kan läsa mer om rutavdrag här.

Hur kontaktar jag Fräsgubben för trädfällning i Västerås?

Du kan enkelt kontakta oss via telefon, mail eller vårt kontaktformulär här på hemsidan. Om du hellre önskar att ringa och prata med en av oss så kan du ringa oss på 010-219 50 80. Vill du bara maila in din förfrågan kan du göra det på info@frasgubben.se. Vårt kontaktformulär hittar du här.

Tack för att du kontaktar oss på Fräsgubben för din trädfällning i Västerås. Tveka inte på att höra av dig ifall du har några andra frågor. Vi prioriterar alltid våra kunder först och försöker svara på era frågor i skyndsam takt.

Fräsgubben utför även stubbfräsning och övriga trädgårdsarbeten som kan tänkas behövas. Beskriv bara ditt ärende till oss så ser vi till att hjälpa dig med din trädgård. 

Kontakta oss