Stubbfräsning Köping

Vi utför Stubbfräsning i Köping

Har du nyligen fällt ett träd och behöver en stubbfräsning? Då har du hamnat hos rätt företag. Fräsgubben utför stubbfräsning i Köping och i hela Mälardalen. Om du letar efter att få ett prisförslag så kontakta oss via vårt kontaktformulär. Vi fräser från 850 kronor efter rutavdrag, givetvis beroende på stubbens storlek.

Vad är en stubbfräsning?

När man fräser en stubbe så jobbar man med en maskin (stubbfräs) som sliter upp stubben och hela rotsystemet. Stubben blir till flis och flisen kan i sin tur användas till rabatter och komposter. Stubbfräsning är ett otroligt effektivt och miljövänligt sätt att ta bort en stubbe på. Förr i tiden jobbade man med bara händer och grävde upp stubben, vilket är klart mycket jobbigare och mer tidskrävande. 

Vi rekommenderar alltid en professionell stubbfräsning med bra maskiner för bästa möjliga resultat. Fräsgubben använder stubbfräsar från Vermeer Viking och Husqvarna.

Vad kostar en stubbfräsning i Köping?

Priset för din stubbfräsning i Köping kan givetvis variera, men vi har ett riktpris på 850 kronor ex moms efter rutavdrag. Ett otroligt konkurrenskraftigt pris och ärligt pris. Det kan givetvis komma ändras beroende på flera olika parametrar om det exempelvis är en stenig mark eller stenklippor så kan priset påverkas eftersom stubbfräsningen blir mycket svårare vid tuffa markförhållanden. Om det är enkelt att utföra stubbfräsningen så blir det ofta ett lägre pris.

Varför ska du anlita Fräsgubben för din stubbfräsning i Köping?

Som vi beskrivit tidigare så är stubbfräsning det absolut enklaste och mest ekonomiska sättet att bli av med sina stubbar. Fräsgubben har många års erfarenhet av stubbfräsning i Köping med omnejd. All vår personal har en gedigen utbildning och arbetar alltid med säkerheten i första rummet. Vi utför våra stubbfräsningar på ett professionellt sätt och städar alltid efter oss, så att er trädgård är som ny.

Sen har vi också riktigt fina priser för stubbfräsning i Köping just nu. Passa på att skicka in din förfrågan redan nu. Du kan skicka in den här.

Rutavdrag för stubbfräsning i Köping

Alla privatpersoner, bostadsrättsföreningar, församlingar, företag, golfklubbar, skidanläggningar och kommuner är alla berättigade till rutavdrag hos oss för stubbfräsning i Köping. Du kan läsa mer om rutavdrag här.

Vi hoppas att ni anlitar oss för er stubbfräsning i Köping. Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret på hemsidan, ringa oss på 010-219 50 80 eller mejla in till oss på info@frasgubben.se

Alla frågor som kommer in till oss besvarar vi i en skyndsam takt och lägger hög prio på att behandla era ärenden. Välkommen till oss för stubbfräsning i Köping!

Fräsgubben – Vi kommer på stubben!