Stubbfräsning Örebro

Vi utför Stubbfräsning i Örebro

Om du är på jakt efter en stubbfräsning i Örebro med omnejd då har du hamnat på rätt sida. Här hos Fräsgubben kan du få en stubbfräsning från 850 kronor efter rutavdrag. Vi utför stubbfräsning i Örebro, Västmanland, Stockholm, Södermanland och Uppsala.

Vad innebär en stubbfräsning i Örebro?

När man jobbar med en stubbfräsning så arbetar man på ett miljövänligt och effektivt sätt för att bli av med stubbarna. Detta istället för att gräva upp stubben. Du kan sedan använda allt överblivet flis för att förbättra marken på olika ställen i din trädgård. Man brukar kunna använda flisen till sin kompost eller i rabatter. När man gör en stubbfräsning så brukar man göra det till 10 till 15 centimeter under marknivå för att bli av med hela stubben och rotsystemet. Fräsgubben har riktigt bra maskiner för detta och kan erbjuda full service för din stubbfräsning i Örebro.

Vilka är Fräsgubben?

Fräsgubben har jobbat med stubbfräsning i Örebro under många år. Vi arbetar dagligen med stubbfräsning runt om i mellersta Sverige. Vår expertis är stubbfräsning, trädfällning, trädbeskärning och trädgårdsanläggningar. I vår verksamhet har vi ett gäng olika fräsmaskiner som vi använder ute hos kunderna beroende på vilken fräs som behövs. Vilken fräs som används beror lite på stubbens storlek och hur djupt rotsystemet ligger. Vi använder oss av Vermeer och Husqvarnas stubbfräsar. 

Vår personal har gedigen utbildning och lång erfarenhet av att utföra stubbfräsningar. Vi arbetar alltid med säkerheten som prio ett. För oss är det viktigt att vi utför säkra arbeten och bra arbeten så att våra kunder blir nöjda och återkommande. Fräsgubben skall vara alternativet man ringer när man behöver en stubbfräsning i Örebro.

Vad kostar en stubbfräsning i Örebro?

En stubbfräsning i Örebro kostar från 850 kr efter rutavdrag. Det beror givetvis lite på hur stor stubben är och vilken diameter stubben som skall fräsas har. Vi rekommenderar att skicka in en förfrågan och få ett pris på din stubbfräsning. Du kan skicka in din förfrågan här.

Vår ambition är att ha enkla och tydliga priser mot våra kunder. Vanligtvis kan en stubbfräsning i Örebro kosta allt från 1500 kronor ex moms till 3000 kronor ex moms. Vi utgår från 850 kr ex moms / efter rutavdrag. 

Vi tackar för att du läst vår artikel om stubbfräsning i Örebro. Vi önskar er varmt välkomna! Tveka inte på att höra av er ifall ni har några frågor om stubbfräsning.

Fräsgubben – Vi kommer på stubben!