Trädfällning Sala

Vi utför trädfällning i Sala

Är du på jakt efter någon som kan utföra en trädfällning hemma hos dig i Sala? Då har du hamnat hos rätt företag. Vi på Fräsgubben utför säkra trädfällningar till privatpersoner, företag, kommuner och bostadsrättsföreningar. Vi har arbetat med trädfällning i Sala under många år och har en god lokalkännedom. Om du är nyfiken på att få ett prisförslag för din trädfällning så är du varmt välkommen att kontakta oss här.

Om det dyker upp några frågor gällande trädfällning så är du varmt välkommen att kontakta oss här på vår hemsida.

Vad är en trädfällning?

En trädfällning innebär i korta drag att man fäller ett träd till marken. En trädfällning kan behövas ifall trädet är gammalt, skadat eller om det utgör en fara för omgivningen. Det kan vara så att gamla träd är fallfärdiga och utgör ett hot mot byggnader och fastigheter ifall man har riktig otur. Man kan även vilja ta ner ett träd för att få en bättre sikt i sin trädgård eller för att man vill släppa in mer sol på trädgården.

Hur utför man en trädfällning?

De flesta träd har en naturlig fällriktning och den påverkas givetvis av trädets lutning. Man kollar även på vindriktning och grenarnas form. Om man är osäker på trädets lutning så kan man gå en bit ifrån trädet och mäta med olika mätverktyg. Det går att tvinga ett träd att falla mot den naturliga fällriktningen, det innebär så klart större risker och fysisk ansträngning. Det är bra ifall du anlitar en professionell trädfällare för att göra dessa typer av trädfällningar. Vi rekommenderar aldrig att utföra en trädfällning själv ifall du är osäker på någonting. Ett träd kommer i en enorm kraft och fart när det faller mot marken och det kan skada och ge en dödlig utgång ifall man inte vet vad man pysslar med. Det är alltid värt att rådfråga med en professionell trädfällare och ta in prisförslag från proffsen.

Varför ska jag anlita Fräsgubben för min trädfällning i Sala?

Fräsgubben har många års erfarenhet av att fälla träd och kan utföra komplicerade trädfällningar samt enklare trädfällningar. Vi tar emot alla typer av trädfällning och älskar att lösa problem och svåra situationer. Fräsgubben har även möjlighet att utföra vissa typer av sektionsfällningar ifall kund har ett behov av det. Vi har även möjlighet att utföra stubbfräsning på stubben som blir kvar efter din trädfällning. Om du önskar bortforsling av hela trädet så går det givetvis också bra.

Hur kontaktar jag Fräsgubben för min trädfällning i Sala?

Det går bra att fylla i vårt kontaktformulär på hemsidan, du hittar det här. Du kan även ringa in till oss eller maila in till oss på info@frasgubben.se. Vi svarar alltid våra kunder i skyndsam takt, så passa på att skicka in din förfrågan redan idag!

Vi tackar för att du väljer Fräsgubben för din trädfällning i Sala. Vi hoppas att vi hörs snart!

Fräsgubben – Vi sköter din trädfällning i Sala!

Kontakta oss