Stubbfräsning Sala

Vi utför Stubbfräsning i Sala

Är det dags att fräsa en stubbe? Har du nyligen fällt ett träd och behöver hjälp med det sista och fräsa en stubbe? Då har du hamnat rätt – Fräsgubben AB utför stubbfräsning i Sala.

Fräsgubben utför stubbfräsningar runt om i Sala och övriga Mälardalen. Vi har mångårig erfarenhet av att stubbfräsning av olika typer av stubbar – både mindre stubbar och större stubbar som kräver större maskiner. All vår personal har lång erfarenhet och gedigen utbildning för att utföra stubbfräsningen på ett säkert och bra sätt. 

Här kommer lite information om våra maskiner som vi använder för stubbfräsning i Sala.

Vermeer SC552

Detta är vår maskin som vi använder oss utav när vi behöver göra en stubbfräsning som kräver en fräsning på upp till 63,5 cm djup. Vermeer SC552 klarar även en stubbhöjd på ca 70 cm. Man behöver ha ca 90 cm vid passage så att maskinen kommer in och fram.

Husqvarna SG13

Detta är en av våra mindre maskiner som används vid mindre stubbar och på stubbfräsningar runt om i Sala och Västmanland. Husqvarna SG13 behöver ca 70 cm vid passage.

Vermeer SC30TX

Detta är vårt nyaste tillskott i maskinparken. Denna stubbfräs klarar av i princip alla stubbfräsningar oavsett om det är större stubbar eller mindre stubbar, det spelar ingen roll. Om du har en riktigt grov stubbe så kommer vi garanterat ta med oss denna maskin vid stubbfräsningen.

Fräsgubben har lagt stor kraft och vikt vid att ha en bra maskinpark, som ni märker i den här beskrivningen. Allt för att kunna utföra bra stubbfräsningar runt om i Sala med omnejd.

Vad kostar en stubbfräsning i Sala?

Det varierar lite beroende på hur stor eller liten stubben är. Du kan dock utgå ifrån att vi utför stubbfräsning i Sala för ca 850 kr efter rutavdrag, vilket är riktigt bra och konkurrenskraftigt. Det är inte helt ovanligt att en firma tar 1500-3000 kr ex moms per stubbe. Se till att jämföra lite priser och sedan hoppas vi givetvis att du väljer oss på Fräsgubben AB. 

Vi försöker alltid fräsa från 850 kr efter rutavdrag. Det är vårt signum. Passa på att skicka in en förfrågan till oss så ser vi vad vi kan göra med din stubbfräsning i Sala. Skicka in din förfrågan här.

Hur stor brukar en stubbe i genomsnitt vara?

Det skiljer sig givetvis från stubbe till stubbe, men i genomsnitt brukar en stubbe vara cirka 50 till 60 centimeter i diameter. Om du skall mäta så behöver du mäta stubbens diameter i marknivå för att få rätt typ av mått.

Hur kontaktar jag Fräsgubben AB?

Så, om du letar efter ett professionellt företag som kan utföra din stubbfräsning i Sala då har du hamnat på rätt sida. Fräsgubben har många års erfarenhet av stubbfräsningar och utför mer än gärna din stubbfräsning i Sala.

Tack för att du besöker vår hemsida och kom ihåg att skicka in din förfrågan.
Du kan skicka in den här.

Vi önskar dig varmt välkommen till bästa stubbfräsningen i Sala – Fräsgubben AB!